A hét sztorija: Promózz úgy filmet, mint Blake Lively

A hét sztorija: Promózz úgy filmet, mint Blake Lively

Nem is tudom, hogy melyik kategóriámba illene legjobban az a történet, amibe ma futottam bele: olvastam, hiszen egy cikk volt, láttam, hiszen egy filmről szólt és meg is írom, mégis ami eszembe jut róla, az, hogy nem hiszem el.

A filmek, a kommunikáció igazi szenvedélyem, így nem hagyhatom ki, hogy, ha csak egy rövid írás erejéig bemutassam azt a filmet, amiért garantáltan a sorokban fognak kígyózni az emberek a mozik előtt szeptemberben. A történet két mondatban elmondva kicsit ismerős lehet a Lány a vonatonból, mégis a szereplők és a rendező majdhogynem garantálja, hogy tetszeni fog amit látunk. Mielőtt azonban elárulom, hogy miről fog szólni a film, elmesélem, hogy mi keltette fel a figyelmemet.

 

A Gossip Girl, a Zátony és az Adaline csodálatos életében megismert Blake Lively ugyanis olyat tett, amit sokunk nem vállalna be: a korábban legtöbbször a férje, a szintén brutál híres Ryan Reynolds heccelésére használt Instagram fiók tartalmát szőröstől-bőröstül, képestől, videóstól és követőstül egy az egyben letörölt. A hoppon maradt 20,4 millió követő pedig csak egy kérdést kapott „válaszul” Blake biojában: Mi történt Emily-vel? A kérdést azonban rögvest meg is válaszolja az a 34 személy, akit a színésznő jelenleg követ, ugyanis mindannyijukat Emily Nelson-nak hívják.

 

Ez az egész pedig nem egy Emily Nelson nevű user által elkövetett hack, nem is a Ryan-el viccelődik éppen, hanem a szeptemberben debütáló filmjét promotálja ilyen gerilla módszerrel.

 

A Simple Favor című thriller ugyanis ősszel fog – ezek után már biztosan – berobban a mozikba, amiben Blake társa a Tökéletes Hangból megismert, hihetetlenül vicces és tehetséges Anna Kendrick, aki nem mellesleg nem törölt (láthatólag) semmit a profiljáról. A film rendezője nem mellesleg Paul Feig, aki olyan filmeket jegyez, mint a Kém, a Koszorúslányok és a Szellemirtók! Ugye megmondtam, hogy jó a felhozatal?

 

A film sztorija pedig a következő: az Anna által alakított „mommy vlogger” Stephanie legjobb barátnője, a Blake által megformált Emily. Ő a kulcsszereplő, aki hirtelen és teljességgel érthetetlen módon egyik napról a másikra eltűnik a kisvárosukból, amit természetesen Stephanie nem hagyhat annyiban, feltétlenül ki akarja nyomozni.

Szerinted mi lesz a titok kulcsa? Az USA-ban szeptember 18-án mutatják be, addig is én tűkön ülve fogom várni az előzeteseket! És Ti?