Mert inspiráció mindenhez kell

Séta a királynővel – Green Park by Londoner

Séta a királynővel – Green Park by Londoner

Azt hiszem, most már biztosan kijelenthetem, hogy a nagyváros ellenére a parkok a kedvenceim Londonban. A főváros tökéletes hely, hiszen annak ellenére, hogy óriási, ha el akarunk szakadni az autók zajától, a rohanó emberek tömegétől, elég csak besétálni egy közeli parkba, és egyből a természet lágy ölén találjunk magunkat.

Az elmúlt szombaton a város egyik leghíresebb parkját látogattam meg; a Green Parkot, a környező látványosságaival egyetemben. Bár a Buckingham Palace is csodálatos látvány, engem mégis a zöld környezet ragadott magával, ahol hatalmas sétát tettem a város közepén, mégis távol tőle.

Trafalgar Square

Később, egy alig 10 perces kitérővel újra a Trafalgar Squaren találtam magam, ahol csináltam néhány képet az utca művészeiről, és élveztem az előadásokat. Ide bármikor megéri eljönni, hiszen ha leküzdjük a sok turistát, rengeteg csodálatos dolgot láthatunk a téren.

 

Brydges Place és Craven Passage

De ha nem az igazi nagy látványosságokat akarjátok látni Londonból, hanem jobban érdekelnek a meghitt, eldugott sétáló utcák vagy apró átjárók, akkor nem kell sokat sétálnotok, hogy rátaláljatok két kedvenc sikátoromra: a Brydges Place-re és a Craven Passage-re. Két csodálatos folyosó csodálatos helyekkel keresztezve. Igazán megéri legalább egyszer végigmenni rajtuk.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Képek: Londoner

Cikk: Londoner